Kontorsstädning

Fönsterputs och städning på kontoret

Utöver våra andra städtjänster kan vi även hjälpa företag i och runt om Ljungby med kontorsstädning. Det kan handla om både fönsterputs och allmän städning av arbetsplatsen. 

När det kommer till arbetsplatsen blir ofta städningen bortglömd. Man är fokuserad på sina arbetsuppgifter och tänker därmed inte på städningen av sin omgivning, dessutom finns det många fall där man inte hinner med städningen på egen hand. Därför finns vi här för att hjälpa till med kontorsstädning, så att ni kan fokusera helhjärtat på era arbetsuppgifter medan vi tar hand om städningen. 

Om vi städar under tiden ni arbetar ser vi till att störa så lite som möjligt, vårt arbete ska inte störa ert. Ni ska ha möjligheten till fullt fokus, precis som när vi inte är närvarande.

Som sagt kan vi hjälpa till med både allmän städning och fönsterputsning, beroende på vad ni har för behov. Givetvis tar vi till oss önskemål om det finns några, för att ge er den bästa möjliga hjälpen. Är du och ditt företag i Ljungby med omnejd intresserad av kontorsstädning och/eller fönsterputs är ni varmt välkomna att höra av er till oss på Csillas Städtjänst, så lägger vi upp en plan som passar båda parter.